Uw laatste levensfase

Hoe fijn is het om thuis uw laatste levensfase te kunnen doorbrengen, in uw eigen veilige en vertrouwde omgeving.  Een deskundig en betrokken iemand aan uw zijde te hebben die u en uw familie begeleid door deze laatste levensfase heen.
Stervensbegeleiding_Praktijk_Isness_liefde_begeleiding_verbinding

Stervens- begeleiding

thuis uw laatste levensfase doorbrengen

Ik bied u en uw naasten als privé-verpleegkundige 24 uur zorg aan. Ik ben al jaren werkzaam in de terminale zorg en naast mijn verpleegkundige taken, ben ik gespecialiseerd in systemisch werk. Ik heb ruim 15 jaren in de Geestelijke Gezondheidszorg gewerkt en heb hierdoor de verbinding kunnen leggen tussen de ziekte en de mens achter de ziekte. 

De psychosociale benadering van mijn vak als stervensbegeleider is juist in mijn ogen erg belangrijk omdat sterven niet alleen een medisch iets is. Het is zoveel meer dan dat, en daar zit mijn kracht.

 

Presentie, empathisch, verbindend, een luisterend oor bieden, spiegelen, humor, direct en duidelijk, zichtbaar en onzichtbaar kunnen zijn daar sta ik garant voor.  

Gerelateerde trainingen

Coaching_Praktijk_Isness_liefde_begeleiding_verbinding

Er zijn voor een ander

Coaching

Mijn passie is om vrouwen meer in hun zachte kracht te zetten en verbinding met hun essentie te laten voelen. Bent u die vrouw die graag wil ontdekken

Terug naar de oorsprong

Sjamanisme

Sjamanisme is voor mij een intieme benadering en ontmoeting met de Natuur, Spirits en de Kosmos. Liefdevol contact met anderen, maar vooral ook het co