Sjamanistische pelgrimstocht door Katharen gebied

Alles is aanwezig om je uit te dagen om naar binnen te kijken tijdens deze bijzondere reis. Wij bieden een mooi platform om oude patronen los te laten en te transformeren. De afgelopen tijd zijn we verder gegaan met plannetjes smeden voor deze mooie tocht. Het wordt echt zo gaaf :-) Wij stuiteren ervan, en kijken er enorm naar uit. Er zijn nog een paar plekjes vrij, voel jij de roep? Neem gerust contact op voor vragen.
Groep hikers in een berglandschap

“Dus ……. die ”kinder” wandeling moest toch geen probleem zijn. Zo… dat heb ik geweten. Het was inderdaad een simpele wandeling maar ik kwam huilend boven. Niet zo zeer alleen omdat het fysiek zo zwaar was (dat was het zeker op dat moment voor mij) maar ook en vooral omdat het een meditatieve ervaring werd. Ik kreeg op allerlei manieren een pittige maar heldere spiegel voor. Ik weet niet precies hoe het werkte, maar het gebeurde wel. De inzichten over hoe ik mijn leven leefde en hoe ik er invulling aan gaf druppelden binnen. F*ck!

Het was alsof ik wakker werd uit een hele lange slaap. Zowel fysiek als op ontwikkelingsniveau kwam ik in beweging. Ik stopte met de relatie, liet een aantal mensen los, vertelde mijn ouders en een aantal vrienden mijn geheimen over mijn levenswijze en hoe het écht met mij ging. Ik zocht weer contact met mijn intuïtie en lijf en ging fysiek bewegen. Ik begon het slagveld dat mijn leven heette op te ruimen. Er mocht licht schijnen op mijn schaduwplekken waardoor deze konden helen.”

Deze impuls om mijn leven een andere draai te geven gebeurde mij toen ik kennis maakte met de natuur in en om de Pyreneeën en de energie die daar heerst. (voor het hele bericht, zie: https://www.facebook.com/gylaine.meertens/posts/10218207417471343)

Samen met Sjamanka, professioneel therapeut en bewustzijncoach, Karina Diemer organiseer ik een pelgrimsreis naar het mysterieuze gebied waar de natuur nog ruig is en de verre geschiedenis nog maar net vertrokken lijkt te zijn. De hoge frequenties en het Katharen verleden is goed voelbaar. We vormen een kleine intieme groep en creëren een setting waarin je uitgenodigd wordt om naar binnen te gaan. Samen en toch alleen, want het is jouw eigen reis naar binnen.

Ben je toe aan transformatie? Ben je toe aan loslaten en opruimen? Ben je nieuwsgierig om in jouw binnenwereld op onderzoek uit te gaan?

Lijkt dit je gaaf om te doen middels rituelen, meditaties, en door fysiek bezig te zijn? Voel jij van binnen een “Ja!”, voel je dan welkom om met ons mee te gaan.

PRIJS VOOR DEELNAME
€850,-. Dit is inclusief; de activiteiten, verblijf (nog onbekend), eten (ontbijt, lunch, diner) en is exclusief het vliegticket en eventuele versnaperingen onderweg.

VERBLIJF
Is nog onbekend...

VERVOER
Je vliegt op Toulouse vanaf Schiphol en vervoer van en naar het vliegveld in Toulouse is geregeld. Het is de bedoeling dat je zelf een ticket boekt en zorgt dat je op tijd op het vliegveld bent op de aankomstdag. De prijzen van een vliegticket zijn op dit moment rond de €130,-.

De precieze details mbt bv de tijden van ophalen en wegbrengen, wat je mee moet nemen etc worden gedeeld na opgave voor de reis.

OPGAVE
Om je op te geven stuur je een mailtje naar pelgrimsreisvanjeleven@gmail.com. Deelname is definitief na onze bevestiging en na (aan)betaling door jou. De aanmelding graag voor ...... ivm te maken reserveringen in Frankrijk. Blijkt dat door omstandigheden je niet mee kunt, dan kunnen we in overleg, maar in princiepe is er geen sprake van restitutie ivm de gemaakte kosten.

 

Midi-Pyrenees, France
850,00
Karina Diemer en Gylaine Meertens

Gerelateerde workshops

Vrouwentraining ~ Mystieke pad van de Wanen

In deze tijd staat de mensheid voor de uitdaging om opnieuw te gaan beseffen dat haar denken onderdeel is van een groter bewustzijn: dat van onze aard
Vrouwen cirkel Drenthe

From strangers to sisters ~ the power of women's circles

Wil jij ook fijn samen komen in een bedding van Sisterhood? Mijn ervaring is, dat ik in een veilige respectvolle groep erg veel energie en levensvreug