Sjamanistische spiegelsessie

Het is aan mij de eer om jullie mee te nemen op reis in de wereld van Sjamanisme. 
We gaan een aantal mooie rituelen uitvoeren met als ~hoofd ritueel~ een spiegelsessie volgens de 4 Schilden van de Windrichtingen.

Spiegel liggend in gras met de lucht als weerspiegeling

Eerst landen (ofwel Aarden) we in onszelf en met onze omgeving met een mooie bewegende meditatie genoemd de T’slogi. Dit is een meditatie begeleid door de Trommel. Waarin we onze Energie lichaam openen, zodat onze zintuigen en waarnemend vermogen scherper worden. En ons verbinden met ~alles wat is~. Wetende dat JIJ het centrum bent van alles!

Voordat we de spiegelsessie ingaan doen we wat korte oefeningen om mogelijk blokkades, zoals misschien wel angst of schaamte te reduceren. Zodat de Magie van de spiegelsessie zijn werk kan gaan doen.

De werking van een spiegelsessie is dat het inzicht biedt op gebieden waar je vast zit in je leven. Waar het niet meer stroomt. Dit kan lichamelijk zijn maar ook geestelijk. Bewust of onbewust. Want daar waar het niet stroomt zitten vaak blokkades wat ons uiteindelijk ziek kan maken.
Ook kan de sessie Heling en Transformatie brengen. Door spiegels te krijgen en er zelf in de sessie mee te gaan oefenen, hef je de blokkades op. De Magie van zo’n shift ervaren voelt heel sterk en krachtig! Zodat jij weer voelt dat JIJ jouw centrum bent.

 

Westdorp
Karina Diemer

Gerelateerde workshops

Groep hikers in een berglandschap

Sjamanistische pelgrimstocht door Katharen gebied

Alles is aanwezig om je uit te dagen om naar binnen te kijken tijdens deze bijzondere reis. Wij bieden een mooi platform om oude patronen los te laten

Vrouwentraining ~ Mystieke pad van de Wanen

In deze tijd staat de mensheid voor de uitdaging om opnieuw te gaan beseffen dat haar denken onderdeel is van een groter bewustzijn: dat van onze aard