To the point met een behoorlijke dosis inlevingsvermogen en humor

Monique
44 jaar

Ik heb Karina jaren geleden leren kennen en voelde gelijk al een klik. Ik ervaarde haar als een open, warm en vertrouwd persoon met de beide benen op de grond en to the point met een behoorlijke dosis inlevingsvermogen en humor.

 

Toen Karina me vroeg of ik openstond om aantal coaching sessies te volgen zodat ze haar opleiding tot Creative Consciousness Coaching kon afronden, kwam dit net in een periode van mijn leven waarin ik me kwetsbaar voelde. Om in een coaching proces te stappen was voor mij toch wel een dingetje. Het jezelf openen en kwetsbaar opstellen, toch wel voor sommigen een lastig proces, zo ook voor mij. Maar haar enthousiasme over deze wijze van coaching en mijn wil om te willen veranderen maakte dat ik geprikkeld werd en dit wilde aangaan.

 

Karina gaf mij daarin ook het gevoel van vertrouwen op datgene wat er komen gaat. Stap voor stap legde ze me haar werkwijze uit. Elke week kreeg ik huiswerk toegestuurd waarmee ik de volgende sessie aan de slag ging. Had ik vragen of snapte ik een vraag niet dan wist ze altijd wel een manier te vinden om het wel duidelijk te maken. En er was altijd ruimte om af te wijken van mijn afgesproken coaching doel, dus mocht er iets anders op dat moment meer aandacht nodig hebben dan was dat prima.

Karina heeft een hele sterke eigenschap om tussen de regels door te kunnen lezen en je aan te voelen en vanuit daar op de situatie in te spelen. Dit gaf mij een heel veilig gevoel om te kunnen openen en kwetsbaar te kunnen zijn zodat ik nog meer uit coaching kon halen. Haar manier van vragen stellen zorgden voor dat ik nog meer diepte en helderheid kreeg. Als ik het even niet meer wist of ik vond iets lastig om te beantwoorden, dan wist ze altijd wel met een kleine hint of een voorbeeld op weg te helpen. Het is een kunst om iets sturing te geven zonder het stuur over te nemen en dat is wat Karina op een hele natuurlijke manier kan.

 

Ik heb nog weleens de neiging om uit te wijden in het verhaal en hierin wist ze me altijd met een vriendelijke aanpak terug te halen naar de kern, en daardoor geen tijdsverlies aan onnodige story te besteden. Samen met Karina heb ik in de afgelopen 6 sessies de nodige stappen kunnen nemen op nog meer bewustwording. Ik heb o.a. geleerd hoe belangrijk de kracht van woorden zijn en je commitment, hoe ik de ladder of Power kan gebruiken en de nodige andere tools die ik ten alle tijden kan gebruiken om nog meer plezier en bewustwording in mijn leven te verkrijgen. Alles is mogelijk en het leven is mooi. Het heeft me nog meer zelfvertrouwen en zelfkennis gegeven!

Dus mocht jezelf ooit een cadeau willen geven of is je leven saai, dan zeg ik ……...geef jezelf een aantal coaching sessies van Karina cadeau.