Workshops

 

Naast de vaste diensten, organiseer ik regelmatig workshops. Dit kan zijn in samenwerking met mijn man Mark of met andere wijze Sisters en Brothers. Samenwerking is voor mij 'the Key' om mijn missie Bewustzijn te vergroten in de wereld, om zo samen kennis te delen door elkaar aan te vullen. Tijdens mijn workshops komen onderwerpen zoals thuiskomen in je vrouwelijkheid, polariteit aantrekken in je relatie, liefde en heling, spiritualiteit en aarden aan bod. Hieronder vind je een overzicht van geplande workshops.

 

Het is ook mogelijk om een sessie van meerdere dagen, 1 op 1- en of workshop op maat in te richten voor een groep mensen. Benieuwd naar de mogelijkheden op dit vlak? Neem gerust contact met me op voor een kennismaking. 

 

Resoneert 1 van de aangeboden trainingen of workshops maar weet je niet zeker of het wel helemaal bij je past? Dan kunnen we middels een vrijblijvende intake hier naar kijken. Zodat je een goed beeld krijgt van mij en wat ik te bieden heb.

 

Samen een stukje opwandelen is veel leuker dan alleen.

 

 

Sjamanistische pelgrimstocht door Katharen gebied

Groep hikers in een berglandschap

“Dus ……. die ”kinder” wandeling moest toch geen probleem zijn. Zo… dat heb ik geweten. Het was inderdaad een simpele wandeling maar ik kwam huilend boven. Niet zo zeer alleen omdat het fysiek zo zwaar was (dat was het zeker op dat moment voor mij) maar ook en vooral omdat het een meditatieve ervaring werd.

Vrouwentraining ~ Mystieke pad van de Wanen

In deze training met een tijdsbestek van 4 maanden waarvan in totaal 8 les dagen. Zullen de elementen Water, Vuur, Aarde, Lucht- en de bijbehorende windrichtingen de basis vormen. Elke maand zal een thema bekleden. Ik zal jaren van opgedane kennis en inzichten vanuit verschillende stromingen inbrengen.

From strangers to sisters ~ the power of women's circles

Vrouwen cirkel Drenthe
23 jun

Joehoe, eindelijk maar toch!! Onze prachtige workshop ruimte vraagt om gevuld te worden. Ik voel de roeping al langer en nu is het zover. Elke maand zal er op donderdagavond een vrouwen cirkel georganiseerd worden waar je laagdrempelig aan deel kan nemen.

De zweethut

Zweethut met vuurplaats

Als de deur gesloten is, is het aarde donker in de hut. Voor de ingang van de hut ligt op enkele passen de vuurplaats waar de stenen (grootouders) worden verhit. De geest van de zon komt in de vuurplaats.

De relatie APK

De relatie APK

We geven jullie vanuit onze ervaring als stel met kinderen en werk, honden, huis en haard, handvatten om de verbinding in jullie relatie weer op peil te brengen en te houden. Maar bovenal jullie relatie en liefde weer te gaan vieren!