Workshops

 

Naast de vaste diensten, organiseer ik regelmatig workshops. Dit kan zijn in samenwerking met mijn man Mark of met dierbare, wijze Sisters. Samenwerking is voor mij 'the Key' om mijn missie Bewustzijn te vergroten in de wereld, samen kennis delen, uitdragen door elkaar aan te vullen. Tijdens mijn workshops komen onderwerpen zoals thuiskomen in je vrouwelijkheid, polariteit aantrekken in je relatie, liefde, spiritualiteit en geaardheid aan bod. Hieronder vind je een overzicht van geplande workshops.

 

Het is ook mogelijk om een workshop op maat in te richten voor een groep mensen. Benieuwd naar de mogelijkheden op dit vlak? Neem gerust contact met me op voor een kennismaking.

Sjamanistische reis

Groep hikers in een berglandschap

Een reis voor dappere vrouwen en mannen, die van een stevige wandeling houden en nieuwsgierig zijn om sjamanistische rituelen te leren op krachtplekken die wij aangaan tijdens de wandelingen die wij begeleidt aanbieden in dit gebied. Binnenkort meer info!

Drum en zangcirkel

Spirituele afbeelding met drum en zang instrumenten

Voorbij de schaamte vanuit geen oordeel over jezelf of waar jij denkt dat anderen over jou oordelen. Gewoon jezelf zijn is het enige wat je hoeft te doen en mee te bewegen in de flow en ontspanning die zo’n cirkel met zich mee brengt. Data en tijden kunnen verschillen…houdt mijn website in de gaten.

Sjamanistische spiegelsessie

Spiegel liggend in gras met de lucht als weerspiegeling

We beginnen na een volle dag met allemaal bezigheden, eerst te landen (ofwel te Aarden) in onszelf en met onze omgeving met een mooie bewegende meditatie genoemd de T’slogi. Dit is een meditatie begeleid door de Trommel. Waarin we onze Energie lichaam openen, zodat onze zintuigen en waarnemend vermogen scherper worden.

De zweethut

Zweethut met vuurplaats

Als de deur gesloten is, is het aarde donker in de hut. Voor de ingang van de hut ligt op enkele passen de vuurplaats waar de stenen (grootouders) worden verhit. De geest van de zon komt in de vuurplaats.

De relatie APK

Relatie_APK_Mannen_Coach_Mannencoach_Lifecoach_Coaching_Relatie
17 apr t/m 19 apr

We geven jullie vanuit onze ervaring als stel met kinderen en werk, honden, huis en haard, handvatten om de verbinding in jullie relatie weer op peil te brengen en te houden. Maar bovenal jullie relatie en liefde weer te gaan vieren!