From strangers to sisters ~ the power of women's circles

Wil jij ook fijn samen komen in een bedding van Sisterhood? Mijn ervaring is, dat ik in een veilige respectvolle groep erg veel energie en levensvreugde ervaar. Een positieve ervaring met vrouwen onderling, dat gun ik elke vrouw. Er heerst helaas nog veel geconditioneerde 'zuster' pijn in onze systemen, in ons lijf, in onze gedachten, in de maatschappij. Maar ik weet ook, dat als je dit aan durft te gaan, het zo ontzettend krachtig voor je kan zijn omdat je je gedragen voelt en daardoor een blijer mens wordt/bent. Dus Sister voel je welkom.
Besloten vrouwen cirkel Drenthe

Elke maand zal er op donderdagavond een besloten vrouwen cirkel georganiseerd worden.  Waarom besloten? Omdat we een groepscohesie willen vormen en vanuit deze basis meer de diepte in te kunnen gaan. Daarom vragen we ook je commitment en is het samenkomen niet vrijblijvend. We verwachten dat je zoveel mogelijk aanwezig zult zijn. Afhankelijk van de groep en de ervaring van een ieder op het gebied van bewustzijn en spiritualiteit zullen we invoelen wat er nodig is om deze avonden vorm te geven. Ik zeg specifiek 'we' want hoe mooi is het om van elkaar te leren in een kleine laagdrempelige setting. 

 

Het is de boeling dat er verschillende thema's aan bod zullen komen, om het zo afwisselend en inspirerend te houden. En we zullen ook lekker in ons lijf komen. Voorbeelden van de invulling van deze avonden kunnen zijn; visualisaties onder begeleiding van de drum, transformatieve dans, sharing, coaching, stem en ademhaling, tantrische aspecten zoals heilige seksualiteit, massage, Sjamanisme en rituelen.

 

Er is plek voor maximaal 15 vrouwen, thee, koffie, en de accomodatie wordt voor gezorgd deze avonden. Graag wat lekkers meenemen om te delen. Ik vraag een kleine bijdrage voor het faciliteren van de ruimte.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op...

Hopelijk tot snel!

 

 

Westdorp
10,00
Karina Diemer

Gerelateerde workshops

OER-vrouw Workshop/Cirkel 4 keer per jaar

Ja, het kan heel spannend zijn maar wat als je er gewoon voor gaat? Ik voel hoe het stroomt en hoe blij wij - Dineke en ik - hiervan worden om cere

Vrouwentraining ~ Mystieke pad van de Wanen

In deze tijd staat de mensheid voor de uitdaging om opnieuw te gaan beseffen dat haar denken onderdeel is van een groter bewustzijn: dat van onze aard