Er zijn voor een ander

Mijn passie is om vrouwen meer in hun zachte kracht te zetten en verbinding met hun essentie te laten voelen. Bent u die vrouw die graag wil ontdekken, wil voelen en wil stromen?
Coaching_Praktijk_Isness_liefde_begeleiding_verbinding

Coaching

Geprikkeld, gemotiveerd en in beweging gezet worden

Bent u die vrouw die geprikkeld, gemotiveerd en in beweging gezet wil worden? Wat ik doe is het stellen van bewustzijnsvragen, die u misschien nog niet eerder gehoord hebt of waar u nog niet eerder over nagedacht hebt. Ook in uw lijf komen is een onderdeel van mijn coaching. We doen al zoveel met ons hoofd, waardoor we vaak ons lijf vergeten. Mijn intentie is vanuit een plek van betrokkenheid en (h)erkenning te komen, daarvanuit is er vertrouwen en verbinding.

 

Het is mijn doel om samen met u lastige en zelfs moeilijke situaties aan te gaan. Ervoor te zorgen dat u zich weer krachtig genoeg voelt om de regie te pakken over uw leven als u dit gevoel kwijt bent. Dat u de verbinding met uzelf weer voelt en zodoende een goed gevoel krijgt over uw leven. Geluk kunt ervaren en dat uitstraalt omdat u positiever in het leven bent komen te staan. Ik ben als coach alleen maar een middel om dat wat verborgen ligt in uzelf naar boven te halen…Samen de innerlijke schatten te ontdekken, deze bewust te bestuderen en bewust te integreren. Authentiek zijn en te leven in harmonie met uzelf en uw omgeving.       

 

 

Ik vier graag met u de grote en kleine successen, om momenten en herinneringen te creëren die ertoe doen!

 

 

Tijdens coachingsessies werken we aan:
 

Effectiever communiceren;

De durf en tools om belemmeringen uit de weg te nemen;

Groei in zelfbewustzijn;

Acties om uw doelen te halen;

Het in u kracht voelen staan en toegang tot meer energie;

De grip op uw leven.

 

Wat vraag ik van u tijdens een coachingsessie:
 

Commitment voor elke stap en de doelen die u kiest;

Discipline om zelf uw afspraken te plannen en uw (zelf gekozen) huiswerk te doen;

Kwetsbaarheid om naar uw zelf te kunnen en willen kijken;

Kritische vragen durven stellen.

 

Informatie en kosten

Coachingsessies vinden plaats op verschillende locaties, afhankelijk van uw wensen kunnen we hiervoor samen een locatie kiezen. Afhankelijk van de locatie bereken ik eventueel reiskosten.

 

Kosten

Coaching 6 sessies - €550,00

 

 

Gerelateerde trainingen

Terug naar de oorsprong

Sjamanisme

Sjamanisme is voor mij een intieme benadering en ontmoeting met de Natuur, Spirits en de Kosmos. Liefdevol contact met anderen, maar vooral ook het co
Stervensbegeleiding_Praktijk_Isness_liefde_begeleiding_verbinding

Uw laatste levensfase

Stervens- begeleiding

Hoe fijn is het om thuis uw laatste levensfase te kunnen doorbrengen, in uw eigen veilige en vertrouwde omgeving.  Een deskundig en betrokken iemand a