Terug naar de oorsprong

Sjamanisme is voor mij een intieme benadering en ontmoeting met de Natuur, Spirits en de Kosmos. Liefdevol contact met anderen, maar vooral ook het contact met mijzelf! Voor mij betekend Sjamanisme ‘terug naar de oorsprong’.

Sjamanisme

Geaardheid met de wortels waar je vandaan komt

Geaardheid met de wortels waar je vandaan komt. Sinds het begin van de mensheid worden er allerlei ceremoniën gehouden waarin rituelen worden uitgevoerd. Echter door de tijd heen zijn we ontworteld geraakt en opgeslokt door de tijdsdruk die we ervaren van wat we allemaal moeten doen. Daardoor zijn we ver van onszelf, anderen en het leven komen te staan. We zijn letterlijk vergeten te voelen en afgesneden van ons innerlijk weten. Sjamanisme brengt ons weer terug naar onze kern. Dichtbij onszelf in verbinding met het oneindige, in het hier en nu, in Isness. Gebruik makend van rituelen uit oude tradities waarmee we contact maken met wat we zien, weten en voelen en daar aan voorbij.

 

Only human beings have come to a point where they no longer know why they exist’’ -John Lame Deer- Lakota tribe

 

En voor iedereen die denkt hiervoor te nuchter te zijn? Stel jezelf dan eens de vraag, hoe geaard of verbonden ben ik eigenlijk? Aangezien we allemaal op comfortabele schoenen lopen (is isolatie) en in geisoleerde huizen wonen. Daarnaast is er veel afleiding door tv en internet en echt even stil staan en zijn er haast niet meer bij is. 

 

Sjamanisme is verweven met mijn Zijn, in wie ik ben en wat ik doe. Ik begeleid al jaren mensen in hun processen om dichter bij zichzelf te komen. Naast groepswerk kun je ook bij mij terecht voor een 1 op 1 sessie, waarin ik na een vrijblijvende kennismaking met jou kijk waar het weer mag stromen. Aan de hand van visualisaties, trance reizen, innerlijk kind werk, baarmoeder heling, in en met de natuur zijn, er een shift van transformatie en heling plaats vindt.

Door middel van deze ceremoniën creëer ik een veilige bedding waarin oude patronen en pijnen los gelaten kunnen worden. Pas dan ontstaat er ruimte om te landen in wie je bent en te worden wie je wilt zijn. 

Gerelateerde trainingen

Coaching_Praktijk_Isness_liefde_begeleiding_verbinding

Er zijn voor een ander

Coaching

Mijn passie is om vrouwen meer in hun zachte kracht te zetten en verbinding met hun essentie te laten voelen. Bent u die vrouw die graag wil ontdekken
Stervensbegeleiding_Praktijk_Isness_liefde_begeleiding_verbinding

Uw laatste levensfase

Stervens- begeleiding

Hoe fijn is het om thuis uw laatste levensfase te kunnen doorbrengen, in uw eigen veilige en vertrouwde omgeving.  Een deskundig en betrokken iemand a