De relatie APK

Hebben jullie dat ook, dat alle tijd opgeslokt wordt door de kinderen, werk, verbouwing, huishouden en dan ook nog in het weekend naar dat verjaardagsfeestje, of op bezoek bij de (schoon)ouders? Worden jullie geleefd in jullie relatie of leven jullie je relatie? Komt jullie relatie door de APK, of hebben jullie duizenden kilometers gereden zonder onderhoud? Als liefde en intimiteit de olie is van jullie relatie, is dit het moment om jullie olie te peilen en bij te vullen.
De relatie APK

We geven jullie vanuit onze ervaring als stel met kinderen en werk, honden, huis en haard, handvatten om de verbinding in jullie relatie weer op peil te brengen en te houden. Maar bovenal jullie relatie en liefde weer te gaan vieren!

In dit weekend sta je even stil bij hoe het met jou gaat, met je partner en met jullie relatie. Alle drie hebben ze aandacht nodig en samen met andere stellen nemen we hier de tijd voor om onderhoud te plegen aan dat waarvoor het ooit begonnen is: liefde en intimiteit.

Je gaat weg met handvatten om met elkaar te verbinden en met een geweldig gevoel van celebration maar niet zonder samen diep naar binnen te zijn gegaan.

 

Kunnen jullie geen tijd vrijmaken om een weekend af te nemen?  Door werk, kinderen of anderzinds?...Dan is er de mogelijkheid om de APK in een aangepaste vorm te volgen. Het programma wordt volledig op maat op jullie afgestemd. Vraag naar de mogelijkheden en de kosten.

 

TESTIMONIALS DEELNEMERS

 

 

Erik:

Door dit weekend voel ik mij als man in mijn dagelijkse leven meer in mijn kracht staan. Mark en Karina hebben gezamenlijk een fantastisch weekend georganiseerd waardoor mijn vrouw en ik elkaars liefde weer hebben gevonden. Middels verschillende oefeningen waarbij niet alleen de relatie tot mijn vrouw, maar ook mijn eigen ik veelvuldig aan bod komen, heeft mij een ander mens gemaakt. Krachtiger, zelfbewuster maar voor al een betere partner, door het inzicht van de rollen die wij als partners bewust en onbewust dagelijks spelen. Ik kan dit weekend aan elk stel, in elke fase van de relatie aanbevelen om de liefde en aantrekkingskracht terug in je relatie te laten komen.

 

Louise:

Wat een bijzonder weekend en dit is nog een understatement! Ik wilde leren meer voor mijn verlangens op te komen en beter mijn grenzen aan te geven. Verlangens en grenzen aangeven binnen ons huwelijk zijn 100% behaald, en het werkt zelfs door in de ‘buitenwereld’ in vriendschappen en ook in werkrelaties. Het is een spannend weekend geweest. Nieuwe mensen ontmoeten met dezelfde wens om hun relatie verdieping te geven. Ik stapte buiten mijn comfortzone want ik ben nooit eerder met tantra in aanraking geweest. De vooroordelen die ik had zijn weg. Het is voor mij een verdieping in liefde, de next level van lief hebben. Ik wist niet dat dit mogelijk was! Hoe mijn man en ik weer opnieuw in verbinding zijn gekomen, ruimte hebben om open en eerlijk te communiceren zonder je aangevallen te voelen en de tools nu hebben om dit thuis voort te zetten zijn goud waard. Wat mij betreft kun je beter investeren in deze APK voor je relatie dan in een stedentrip met zn twee, om te ervaren waarom je ook alweer voor elkaar gekozen hebt.

 

En dan Mark en Karina ze komen met een rugzak vol aan ervaringen, ze zijn deel van de groep. Open, eerlijk en geven je de ruimte om te ontdekken op je eigen tempo. Ze stellen je prikkelende vragen om je aan het denken te zetten. Ze hebben de touwtjes in handen op een liefdevolle manier.
 

Marieke:

Vol spanning en verwachting nam ik deel aan het APK weekend, samen met mijn man. Na 22 jaar een relatie te hebben waarvan 14 jaar getrouwd, hebben we na dit weekend onze relatie naar 'de next level' gebracht, onder de deskundige en vertrouwde begeleiding en ondersteuning van Mark en Karina. Ik voel me nu in mijn huwelijk meer gesteund, geliefd, gewaardeerd en bemind dan ooit tevoren. Mijn eigen vrouwenkracht is wakker gemaakt en er is ballast van me afgegooid waardoor ik me volledig kan openen naar de wereld en vooral naar mijn man. Ik kan zeggen dat de verliefdheid van de eerste 3 maanden in onze relatie in mijn relatie terug is, resulterend in een diepere verbinding en betere sex maar vooral meer begrip en liefde. Een aanrader voor elk stel dat veel van elkaar houdt, maar de sleur het wat heeft overgenomen. Mark en Karina staan volledig in hun kracht in dit weekend en weten feilloos hoe ze je moeten begeleiden. We kunnen nu al niet wachten op de tweede APK!

 

OVER MARK & KARINA

Mark en Karina zijn beide Bewustzijn coaches, lichaamsgericht traumatherapeuten, en ze leven samen als een getrouwd en gecommitteerd stel - daarnaast volgen en geven zij workshops rondom thema's als mannen en vrouwen, sjamanisme, seksualiteit, zweethutten en het "Avontuur voor mannen". 

Brink 9 Westdorp
750,00
Mark van Breemen & Karina Diemer - van Breemen
7 jul - 18:30 t/m 9 jul - 17:00
+

Gerelateerde workshops

OER-vrouw Workshop/Cirkel 4 keer per jaar

Ja, het kan heel spannend zijn maar wat als je er gewoon voor gaat? Ik voel hoe het stroomt en hoe blij wij - Dineke en ik - hiervan worden om cere

Vrouwentraining ~ Mystieke pad van de Wanen

In deze tijd staat de mensheid voor de uitdaging om opnieuw te gaan beseffen dat haar denken onderdeel is van een groter bewustzijn: dat van onze aard