OER-vrouw Workshop/Cirkel 4 keer per jaar

Ja, het kan heel spannend zijn maar wat als je er gewoon voor gaat? Ik voel hoe het stroomt en hoe blij wij - Dineke en ik - hiervan worden om ceremonies en rituelen in Drenthe te organiseren. Op de Oude grond waar zoveel krachtplekken en energieën zijn. We zijn native's van eigen bodem en het contact met deze energieën is ons zo vertrouwd.

Wij, Dineke en Karina - moeder en dochter - organiseren deze Oer-Vrouwen cirkel. In deze cirkels houden we ons bezig met Sjamanistische ceremonies, rituelen en de elementen. Wij hebben beiden verschillende opleidingen gevolgd in Sjamanistisch werk. Karina heeft naast jarenlange teachings van haar moeder ook bij John Hawken een Sjamanistische opleiding voltooid en Dineke heeft jarenlange training gehad bij Searching Deer en een Lakota groep in Drenthe.

 

Tijdens deze bijeenkomsten zullen we onze Vrouwelijke OER-krachten aanboren. We gaan niet alles verklappen maar we zullen de wilde vrouw in ons laten ontwaken door te dansen, zingen en te trommelen. Waarbij we onze creatieve, scheppende krachten aanboren en de Leeuwin in ons mogen laten brullen. Bezwete stijve lichamen die gedurende de bijeenkomst helemaal los gaan. Daar heeft ons lijf en onze ziel behoefte aan. Tribal dancing, the Old way, voeten op de Oude grond. De prikkelende trillende sensatie van de hitte en oplopende energie in ons lijf voelen. Doen waar Vrouwen goed in zijn, het opwekken en oproepen van de Vrouwelijke levenskracht en energie. Het OER-gevoel van vroegere vieringen in Vrouwen bijeenkomsten met elkaar beleven zonder het keurslijf van beperkingen. Er zullen mooie aspecten en teachings aan bod komen. Wil je PUUR en OER ZIJN dan kun je nu kiezen welk pad je gaat volgen. Ja, het kan spannend zijn die kracht in jezelf te ontmoeten, los te laten maar WAT als je er voor gaat. Als je helemaal aanwezig in jezelf bent krijg je de kans om ECHT te verbinden en daardoor DIEPER te gaan.

 

Waar? In Drenthe op de Oude grond waar zoveel krachtplekken en energieën zijn. De rode draad zullen ook bezoeken aan krachtplekken zoals Hunebedden zijn. 

Locatie: 't Hof van Wespert, Brink 9, Westdorp, Drenthe. Bij de locatie is de mogelijkheid om te overnachten vraag naar de mogelijkheden.

Tijd: 10 uur tot 17.00 uur

Dagen: 
Zaterdag 17 juni
Zaterdag 5 augustus
Zaterdag 14 oktober 

Bijdrage: 110,- euro per keer inclusief; locatie kosten, hout, materialen, koffie, thee, sapje en lunch met soep en brood. 

Voor het gezamenlijk afsluitende eten vragen we je om iets voor de potluck mee te nemen.

In verband met het vastleggen van de locatie vragen we je bij deelname om je op te geven tot uiterlijk 1 week voor aanvang van de volgende datum.

 

 

 

 

 

Westdorp
110,00
Karina Diemer en Dineke Diemer
17 jun - 10:00 t/m 17:00

Gerelateerde workshops

Vrouwentraining ~ Mystieke pad van de Wanen

In deze tijd staat de mensheid voor de uitdaging om opnieuw te gaan beseffen dat haar denken onderdeel is van een groter bewustzijn: dat van onze aard
Besloten vrouwen cirkel Drenthe

From strangers to sisters ~ the power of women's circles

Wil jij ook fijn samen komen in een bedding van Sisterhood? Mijn ervaring is, dat ik in een veilige respectvolle groep erg veel energie en levensvreug